Hoe een visum voor Indonesië aan te vragen
visum indonesie

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Voor Nederlandse reizigers is een visum vereist voor Indonesië. Dit visum kan van tevoren worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrij reizen

Daarnaast is het ook mogelijk om visumvrij te reizen naar Indonesië voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Dit geldt voor toeristische doeleinden en is van toepassing op bepaalde nationaliteiten, waaronder Nederlanders. Het is belangrijk om de actuele regelgeving te controleren voordat je op reis gaat.

Hoeveel kost het om bij aankomst een visum te krijgen in Indonesië?



Kosten van een visum bij aankomst in Indonesië

Het kost 35 USD om bij aankomst in Indonesië een visum te verkrijgen. Dit visum is geldig voor een verblijf van maximaal 30 dagen en kan ter plaatse worden betaald in contanten.

Extra kosten en informatie

Naast de kosten van het visum kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht, zoals de kosten voor een verlenging van het visum. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de geldende regels en voorschriften met betrekking tot het verkrijgen van een visum bij aankomst in Indonesië.

Heb je een visum nodig voor Bali 2024

Is een visum vereist voor een bezoek aan Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 hebben Nederlandse reizigers nog steeds een visum nodig voor een bezoek aan Bali. Het visum kan vooraf online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrijstellingen en uitzonderingen

Er zijn enkele uitzonderingen op de visumplicht voor Bali, zoals een kort verblijf voor toeristische doeleinden. Het is belangrijk om de actuele visumvereisten te controleren voordat je op reis gaat naar Bali in 2024.



Meer info: visum bali online

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs naar Bali

Ja, Indiërs die naar Bali reizen hebben een visum nodig. Dit visum kan online worden aangevraagd via de officiële website van de Indonesische overheid.

Visumvrij reizen naar Bali

Er zijn echter ook mogelijkheden voor visumvrij reizen naar Bali voor Indiërs. Dit geldt voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen en is alleen van toepassing op toeristische doeleinden. Het is belangrijk om de actuele visumvereisten te controleren voordat je naar Bali reist.

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen